לובי מגדל משה אביב

שיתוף
בשיתוף פעולה עם
מיקום הפרויקט: תל אביב
עיצוב ואדריכלות: ליאורה ניב
פיקוח: אפרתי כפרי
קבלן ראשי: אלקטרה דנקו
משך הפרויקט: 3 חודשים
פרויקט יוקרתי המשלב בניין עסקים ובניין מגורי דירות ברמה גבוהה ויוקרתית. השיפוץ בא לידי ביטוי בלובי הבניין, כאשר הלובי פעיל לכל אורך העבודה. עבודה מורכבת המצריכה תכנון מדויק ומוקפד מראש בתוך לובי פעיל שהוטמעו בו חיפויי קיר מעץ איכותי משולבים בתאורה נסתרת, דלתות נסתרות מחומרי הגלם האיכותיים ביותר מעץ וחיפויי עמודים משולבים בפרופיל פליז, ובצביעה מתכתית המעניקים אור ועיצוב מודרני.

בלובי הוצבו שלוש משרביות ענקיות ממתכת, בחיתוך לייזר אלגנטי וצביעה מתכתית מיוחדת כאשר כל אחת מהן כ-5 מטרים גובה, ואפשר לסובב אותן על מנת לעצב את הלובי בכל פעם באופן אחר בהתאם לרצון הלקוח.

במקום הוצבה ספריית מתכת ענקית המתנשאת גם היא לגובה של 5 מטרים, ובשל גודלה כל הגימורים והצביעה נעשו במקום עצמו. כל העבודות בוצעות בהתאם לתקנים המחמירים ביותר, וברמה גבוהה לתוצאות מקסימליות.
שיתוף

לובי – מגדל משה אביב

שיתוף
שיתוף